Dobrodošli v masažnem salonu Čista pozitiva

Masažni salon Čista pozitiva se nahaja v samem središču mesta Ljubljana v hotelu Emonec. Trudimo se ustvariti čim bolj sproščeno okolje in vam na ta način zagotoviti najboljšo masažo.

Nudimo vam 12 različnih vrst masaže. 

Svoj salon Čista pozitiva delim z nekaj izkušenimi in prijetnimi maserkami in maserji - ter občasno tudi z odlično fizioterapevtko. Masaže in terapije so vedno individualne, strokovne in prijetne. Imam dva prostora, kjer lahko dve maserki izvajava "masažo v paru", ki pa je, za vsakega od vaju, vseeno individualna...
Prepričajte se sami, čemu ima mnogo strank že "svoj lasten termin" ...

Nekaj utrinkov iz našega salona
Spoznajte nas

Staša Tajana

orhideja

Taja in Ana

Kdo je Staša Tajana

V svet brez stresa sem vstopila v letu 2006. Tedaj sem opravila prve masažne tečaje in počasi in tedaj še nevede začela "pripravljati teren" za svojo nadaljno življenjsko pot. Tedaj sem iz stresnega dela že nekaj časa "uhajala" v pravljični svet, s pisanjem pravljic za radio (oddaja Lahko noč, otroci), za revije za najmlajše in s pisanjem člankov številnim drugim revijam.

Dokončni preklop se je zgodil v letu 2011, ko sem odšla na dodatno izobraževanje v London. Tam sem pridobila znanja številnih masažnih tehnik (Bamboo masaže, havajske masaže, masaže s snopki in vročimi kamni) in drugih tretmajev (Detox obloge, anticelulit obloge, tretmaji refleksne masaže stopal, limfne drenaže)...

Pridobljeno znanje sem temeljito utrdila na devetmesečni poti okrog sveta; na krovu potniške ladje, kjer kot maserka nikakor nisem počivala. Izkoristila sem tudi znanje sodelavk iz vseh koncev sveta in svoje tehnike še dodatno izmojstrila. (Mimogrede: o svojem potovanju, vtisih in videnju ladijskega življenja sem napisala tudi roman Welcome aboard, ki ga prav tako najdete v mojem salonu, v knjigarnah in v knjižnicah. Pred kratkim je izšel tudi v angleškem jeziku, nadaljevanje knjige z naslovom: Ljubo življenje, naj se začne, pa je tik pred izidom).

Ob vrnitvi na kopno sem se zlahka upala podati na novo, samostojno pot maserke in, po novem, Bownove terapevtke. Na to svoje novo znanje sem izjemno ponosna in ga z veseljem delim z ljudmi, ki jih pestijo takšne ali drugačne težave.

 

 

V prejšnjem letu, ki ga je močno zaznamovala vsem znana pandemija, sem se posvetila svojemu hobiju, ki ga gojim že od mladosti.
Ustarjanje glinenih izdelkov je odlična sprostitev in dejavnost, ki te popelje v druge dimenzije.
Moje izdelke, ki so tudi naprodaj, si lahko ogledate v moji spletni trgovini: Keramika pozitiva, nekaj pa celo v mojem salonu.

Pišite mi